سالاد ماهی تن و لبو

سالاد پرپروتئین و بدون گلوتن

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیا سبز خردشده: 75 گرم
  • لبو پخته خردشده 100 گرم
  • ماهی تن خردشده 95 گرم
  • کاهو یا بیبی اسفناج یا راگولا خردشده 30 گرم
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 20 گرم
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه 2 قاشق چایخوری
  • سس خردل 1/2 قاشق چایخوری
  • شاهدانه 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • لوبیا سبز را بخار پز کنید و روی آن آب سرد بریزید و آبکش کنید.
  • لوبیاسبز پخته، لبو پخته، ماهی تن، کاهو پنیر فتا را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • سرکه بالزامیک، آبلیمو و سس خردل را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
  • سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو روی آن شاهدانه بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 1 نفر کافیست. انرژی 266 کالری، پروتئین 24 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کربوهیدرات 14.7 گرم، قند 8.5 گرم، فیبر 4 گرم، سدیم 570 میلی گرم، کلسیم 150 میلی گرم، پتاسیم 471 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید