سالاد لوبیا قرمز و هویج

یک سالاد گیاهی با فیبر بالا

سالاد لوبیا قرمز و هویج

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • هویج پخته: 1 لیوان

  • پیاز قرمزخردشده: 1/4 لیوان

  • لوبیا قرمز پخته: 55 گرم

  • گشنیز خردشده: 1 قاشق چایخوری

  • تخمه کدو: 1 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری

  • آبلیمو: 1 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

دستور تهیه

  • هویج، پیاز، لوبیا قرمز را مخلوط کنید.

  • گشنیز و تخمه کدو را هم بیفزایید.

  • سپس روی سالاد روغن زیتون و آبلیمو بریزید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 250 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 10 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 1.5 گرم، سدیم 95 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید