سالاد لوبیا سفید و گوجه فرنگی همراه سس ریحان

یک سالاد ساده با فیبر بالا و قند پایین، مناسب رژیم پرفشاری خون

سالاد لوبیا سفید و گوجه فرنگی همراه سس ریحان

مواد اولیه

  • ریحان تازه: 1/2 لیوان

  • روغن زیتون: 1/4 لیوان

  • سرکه قرمز: 3 قاشق غذاخوری

  • پیازچه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

  • سس خردل: 2 قاشق چایخوری

  • عسل: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

  • کاهو یا سبزیجات سبز سالادی دیگر: 10 لیوان

  • لوبیا سفید پخته: 420 گرم

  • گوجه گیلاسی خرد شده: 1 لیوان

  • خیار خرد شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • ریحان، روغن، سرکه، پیازچه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در مخلوط کن یا آسیاب برقی بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • در یک ظرف دیگر لوبیا، کاهو، گوجه و خیار را مخلوط کرده، سس را به آن بیفزایید.

  • سرو کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 و 1/4 لیوان): انرژی 246 کالری، پروتئین 7.5 گرم، کربوهیدرات 21.5 گرم، فیبر رژیمی 7.6 گرم، قند 4.9 گرم، چربی 15.3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 4400 واحد، ویتامین سی 29.9 میلی گرم، فولات 189.6 میکروگرم، کلسیم 125.6 میلی گرم، آهن 3.6 میلی گرم، منیزیم 90.7 میلی گرم، سدیم 270.5 میلی گرم، پتاسیم 793.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید