سالاد لوبیاسبز یونانی

این سالاد تازه و خوش طعم بوده و بسیار سریع آماده می شود.

متعلق به دسته های

سالاد لوبیا سبز یونانی

مواد اولیه

  • لوبیاسبز: 175 گرم
  • فلفل دلمه قرمز خرد شده: 1/3 تا 1/4 لیوان
  • گوجه خرد شده: 1/4 لیوان
  • پنیر فتا: 4 قاشق غذاخوری
  • سس یونانی: 
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 1 حبه
  • جعفری خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: 1/4 قاشق چایخوری
  • خردل: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: کمی

دستور تهیه

  • روغن، سرکه، سیر، جعفری، آویشن، خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا طعم ها ترکیب شوند.
  • انتهای لوبیا سبزها را بگیرید و آنها را به دو نیم تقسیم کنید.
  • یک ظرف آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. لوبیاها را در آن ریخته و 3 تا 5 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
  • یک ظرف آب یخ آماده کنید. 
  • لوبیاها را آبکش کرده و فورا در آب یخ بندازید تا پخت آنها تمام شود. 
  • لوبیاها را با فلفل دلمه و گوجه مخلوط کرده و سس را اضافه کنید. 
  • پنیر فتا را روی سالاد خرد کنید.
  • می توانید کمی جعفری تازه نیز روی سالاد بپاشید. 

نکات

برای اینکه لوبیاها بیشتر طعم بگیرند می تواند این سالاد را با سس ترکیب کرده و چند ساعت در دمای اتاق بماند و در زمان سرو پنیر را اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای سه نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 196 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 3 گرم، چربی 17 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 15 میلی گرم، ویتامین آ 875 واحد، ویتامین سی 24.9 میلی گرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 227 میلی گرم، پتاسیم 183 میلی گرم

منبع: peasandcryons.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید