سالاد لوبیاسفید مدیترانه ای

سالاد گیاهی خوشرنگ و سرشار از طعم

سالاد لوبیاسفید مدیترانه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • لوبیا سفید پخته: 840 گرم
  • آب: 2 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: 2 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده کوچک: 1 عدد
  • فلفل دلمه قرمز خردشده: 1 عدد کوچک
  • فلفل دلمه زرد خردشده: 1 عدد کوچک
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده: 2 لیوان
  • ریحان تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت قرار دهید.
  • سیر را اضافه کرده تفت دهید.
  • لوبیا را همراه آب اضافه کرده و نمک بزنید تا بجوشد.
  • سپس از روی حرارت بردارید در آن را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند.
  • همزمان، در یک ظرف دیگر، باقیمانده روغن زیتون، آبلیمو، سرکه و پیازچه را مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
  • لوبیاها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آنها بگیرید.
  • سپس لوبیاها را با سس تهیه شده مخلوط کنید.
  • فلفل دلمه ها، گوجه فرنگی، ریحان، جعفری و فلفل را اضافه کنید.
  • اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند و بعد سرو کنید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 153 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 6 گرم، قند 2 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 573 واحد، ویتامین سی 39 میلی گرم، کلسیم 77 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 528 میلی گرم، پتاسیم 143 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید