سالاد لبو و اسفناج گرم

یک سالاد کم کالری و کم چرب، با اصالت امریکایی

سالاد لبو و اسفناج گرم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بیبی اسفناج: 8 لیوان
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز ریزخردشده: 1 لیوان
  • گوجه فرنگی کوچک خردشده: 2 عدد
  • زیتون خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • لبو پخته خردشده:2 لیوان
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • اسفناج را در یک ظرف بریزید.
  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
  • گوجه فرنگی، زیتون، جعفری و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
  • لبوها، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی روی حرارت بماند.
  • مخلوط چغندر را به اسفناج اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • گرم سرو کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 124 کالری، پروتئین 3.9 گرم، کربوهیدرات 17.5 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11.1 گرم، چربی 5.4 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، ویتامین آ 6076 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 197.4 میکروگرم، کلسیم 89.3 میلی گرم، آهن 2.6 میلی گرم، منیزیم 74.6 میلی گرم، سدیم 348.7 میلی گرم، پتاسیم 764.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید