سالاد سیب زمینی و نخودسبز

یک سالاد انگلیسی با سس عالی خانگی

متعلق به دسته های

سالاد سیب زمینی و نخودسبز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی خردشده: یک کیلو و 350 گرم
  • نخودسبز پخته: 280 گرم
  • ماست یونانی: 1/2 لیوان
  • مایونز: 1/4 لیوان
  • سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: از یک عدد
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شوید تازه خردشده: 2 قاشق چایخوری
  • پیازچه تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را بپزید.
  • دو دقیقه آخر پخت سیب زمینی ها، نخودسبز را هم اضافه کنید و آبکش کرده و روی آن ها آب سرد بریزید.
  • ماست یونانی، مایونز، سرکه سیب، سرکه سفید، رنده پوست لیمو، آبلیمو، خردل، نمک، فلفل، شوید و پیازچه را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • سیب زمینی ها و نخود را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید و به مدت دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در زمان سرو می توانید کمی شوید و پیازچه روی سالاد بریزید. 

نکات

هرچقدر زمان ماندن سالاد در یخچال بیشتر باشد سیب زمینی ها بیشتر طعم می گیرند.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 240 کالری، کربوهیدرات 37 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 8 گرم، فیبر 4 گرم، قند 4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید