سالاد سبزیجات ترشی و کنجد

سالاد سبزیجات ترشی و کنجد

سالاد سبزیجات ترشی و کنجد

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سرکه قرمز (ترجیحا سرکه برنج) 1/3 لیوان
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا 1 قاشق چایخوری
  • خیار متوسط حلقه شده 1/2 یک عدد
  • هویچ حلقه شده متوسط 2 عدد
  • نخود سبز پخته 1 لیوان
  • پیازچه خردشده 1 عدد متوسط
  • زنجبیل خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
  • کاهو خردشده 3 لیوان
  • کنجد بوداده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • سرکه، و آب را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • شکر را اضافه کرده و به مدت 30 تا 60 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا شکر حل شود.
  • سپس سس سویا را اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگر، خیار، هویچ، نخودسبز پخته، پیازچه، زنجبیل و فلفل را مخلوط کنید.
  • سس آماده شده را روی سبزیجات بریزید و مخلوط کنید.
  • روی کاسه را بپوشانید و به مدت دست کم 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  • این سالاد را می توانید روی برگ های کاهو سرو کنید.
  • در زمان سرو روی آن کنجد بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: ارژی 60 کالری، چربی 1 گرم، سدیم 170 میلی گرم، کربوهیدرات 13 گرم، فیبر 2 گرم، قند 9 گرم، پروتئین 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید