سالاد سبزیجات، عدس و سیب

این سالاد یک وعده غذایی کامل، پرپروتئین و پرفیبر

سالاد سبزیجات، عدس و سیب

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • مخلوط سبزیجات سبز (کاهو، بیبی اسفناج، و سبزیجات دلخواه دیگر): 1 و نیم لیوان
  • عدس پخته: 1/2 لیوان
  • سیب خردشده: 1 عدد
  • پنیر فتا خردشده: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سبزیجات سبز را در ظرفی بریزید.
  • عدس را روی آنها بریزید.
  • نیمی از سیب ها را روی آن بریزید.
  • سرکه و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
  • باقیمانده سیب را روی سالاد بریزید.

نکات

این سالاد برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی170 کالری، پروتئین 6.3 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 10.5 گرم، چربی 7.6 گرم، چربی اشباع 1.7 گرم، کلسترول 6.2 میلی گرم، ویتامین آ 1200 واحد، ویتامین سی 12.5 میلی گرم، فولات 140 میکروگرم، کلسیم 72 میلی گرم، آهن 2.4 میلی گرم، منیزیم 33.5 میلی گرم، سدیم 125 میلی گرم، پتاسیم 415 میلی گرم 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید