سالاد ذرت و گوجه فرنگی

سالاد گیاهی، کم چرب و بدون گلوتن

سالاد ذرت و گوجه فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده: 450 گرم
  • پیاز قرمز خردشده: 1 و نیم لیوان
  • ریحان تازه خردشده: 1/2 لیوان
  • شوید تازه خردشده: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • سرکه قرمز: 1/3 لیوان
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • ذرت: 5 لیوان
  • سیر خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گوجه فرنگی، پیاز قرمز، ریحان، شوید، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • سرکه قرمز را اضافه کنید.
  • روغن را روی حرارت بگذارید و ذرت ها را تفت دهید.
  • سیر را به ذرت بیفزایید.
  • مخلوط ذرت و سیر را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه نمایید.

نکات

این سالاد را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 188 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 12 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 736 واحد، ویتامین سی 31 میلی گرم، کلسیم 29 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 806 میلی گرم، پتاسیم 598 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید