سالاد خیار ژاپنی

ترد، خنک و ساده

سالاد خیار ژاپنی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خیار متوسط: 2 عدد
  • سرکه (ترجیحا سرکه برنج): 1/4 لیوان
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کنجد بوداده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • خیار را با استفاده از رنده یا چاقو تیز برش های نازک بزنید.
  • لایه های خیار را بین دستمال حوله ای آشپزخانه قرار دهید و رطوبت زیادی آنها را بگیرید.
  • سرکه، شکر، و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند.
  • برش های خیار را در مخلوط سرکه بریزید.
  • کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 46 کالری، کربوهیدرات 4 گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 1 گرم، سدیم 147 میلی گرم، ویتامین سی 3 میلی گرم، ویتامین آ 72 واحد، پتاسیم 137 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید