سالاد خیار و کرفس

این سالاد ساده و ترد، کم کالری، کم کربوهیدرات و بدون گلوتن است.

سالاد خیار و کرفس

مواد اولیه

  • خیار: 2 عدد باریک اسلایس شده
  • کرفس: 3 ساقه باریک اسلایس شده همراه کمی برگ کرفس برای تزئین
  • تربچه: 4 عدد متوسط باریک اسلایس شده
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • خیار، کرفس، و چغندر را در یک ظرف مخلوط کنید. 
  • روغن زیتون، ابلیمو را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • قبل از سرو مخلوط روغن را روی سالاد بریزید و رویش رونده پوست لیمو، پنیر و برگ کرفس بریزید.

نکات

می توانید برای برش خیار، کرفس و تربچه از رنده اسلایسر استفاده کنید. هرچقدر برش ها باریک تر باشند بافت سالاد بهتر خواهد بود.

ارزش غذایی

به ازای هر 3/4 لیوان از سالاد: انرژی 87 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 3 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 3 میلی گرم، ویتامین آ 225 واحد، سدیم 271 میلی گرم، پتاسیم 143 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید