سالاد بروکلی و انار

سالاد کم کالری، مناسب در کنار غذاهای گوشتی

سالاد بروکلی و انار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز قرمز خردشده: 1/4 لیوان
  • پودر زیره: 1/2 قاشق چایخوری
  • ماست: 1/3 لیوان
  • ارده: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • بروکلی خردشده: 4 لیوان
  • نخود پخته: 420 گرم
  • دانه انار: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • پیاز را به مدت ده دقیقه در آب سرد بگذارید و بعد آبکش کنید.
  • زیره را به مدت یک تا دو دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید.
  • ماست، ارده، روغن زیتون، آبلیمو، 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • بروکلی، نخودپخته، دانه انار و پیاز را هم بیفزایید.
  • اجازه دهید ده دقیقه بماند.
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و هم بزنید.

نکات

می توانید این سالاد را از یک روز قبل آماده و در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 162 کالری، پروتئین 6.2 گرم، کربوهیدرات 16.1 گرم، فیبر رژیمی 4.3 گرم، قند 3.6 گرم، چربی 8.8 گرم، چربی اشباع 1.4 گرم، کلسترول 1.8 میلی گرم، ویتامین آ 1438 واحد، ویتامین سی 47.2 میلی گرم، فولات 46.4 میکروگرم، کلسیم 68.9 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 38.7 میلی گرم، سدیم 344.2 میلی گرم، پتاسیم 368.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید