سالاد ایتالیایی

سرشار از بافت و طعم

متعلق به دسته های

سالاد ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

سس

  • گوجه فرنگی خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پونه خشک: 3/4 قاشق چایخوری
  • ریحان خشک: 3/4 قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری

سالاد

  • کاهو خردشده: 6 لیوان
  • کلم قرمز خردشده: 4 لیوان
  • نخود پخته: 420 گرم
  • خیار خردشده: 1 لیوان
  • فلفل دلمه کبابی خردشده: 3/4 لیوان 
  • پنیر موتزازلا خردشده: 3/4 لیوان
  • زیتون خردشده: 1/2 لیوان
  • فلفل قرمز خردشده: 1/2 لیوان
  • پیاز قرمز خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه سس، گوجه فرنگی، سرکه، آبلیمو، پونه خشک، ریحان و سیر را با هم مخلوط کنید. آهسته روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
  • برای تهیه سالاد، کاهو، کلم قرمز، نخود، خیار، فلفل دلمه کبابی، پنیر موتزارلا، زیتون، فلفل و پیاز را در یک کاسه مخلوط کنید و سس را با آن مخلوط کنید.
  • فورا سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 311 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 3 گرم، چربی 21 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 13 میلی گرم، ویتامین آ 3591 واحد، سدیم 440 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید