سالاد اسفناج و توت فرنگی

شیرینی توت فرنگی، در کنار شوری پنیر فتا و تردی گردو بافت دلپذیری به این سالاد می دهد.

سالاد اسفناج و توت فرنگی

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • پیازچه: 2 قاشق چایخوری ریز خردشده
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  •  پودر فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • بیبی اسفناج: 6 لیوان
  • توت فرنگی: 1 لیوان خرد شده
  • پنیر فتا: 1/4 لیوان
  • گردو تست شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • روغن، سرکه، پیازچه، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه بماند تا کمی پیازچه ها نرم شوند.
  • اسفناج، توت فرنگی، پنیر فتا و گردو را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و سس را روی آن بریزید.

نکات

برای تست کردن گردو، گردو ها را در تابه بدون روغن ریخته و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 لیوان سالاد کافیست. به ازای هر یک و یک چهارم لیوان سالاد: انرژی 158 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 8.6 گرم، فیبر رژیمی 3.4 گرم، قند 3.3 گرم، چربی 12.1 گرم، چربی اشباع 2.6 گرم، کلسترول 8.3 میلی گرم، ویتامین آ 5566 واحد، ویتامین سی 48.6 میلی گرم، فولات 20.7 میکروگرم، کلسیم 142.4 میلی گرم، آهن 3.2 میلی گرم، منیزیم 79.8 میلی گرم، سدیم 298 میلی گرم، پتاسیم 113.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید