سالاد آنا با لوبیا سفید و سیب زمینی

نوع گیاهی یک سالاد سنتی امریکایی

متعلق به دسته های

سالاد آنا با لوبیا سفید و سیب زمینی

مواد اولیه

سس

  • سرکه قرمز: 1/4 لیوان

  • سس خردل: 1 قاشق چایخوری

  • عسل یا شکر: 1 قاشق چایخوری

  • سیر خرد شده: 1/2 حبه

  • روغن زیتون: 1/2 لیوان

  • آب ولرم: 1/4 لیوان

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

سالاد

  • سیب زمینی: 450 گرم

  • لوبیا سبز: 250 گرم

  • تخم مرغ: 4 عدد

  • لوبیا سفید پخته: 400 گرم

  • گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط

  • زیتون: 3/4 لیوان

  • برگ ریحان: 8 عدد

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

     

دستور تهیه

  • برای تهیه سس: سرکه، سس خردل، عسل یا شکر، و سیر را با هم مخلوط کنید. روغن را کم کم اضافه کرده و هم بزنید.

  • آب را هم بیفزایید. به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید و تا زمان مصرف در یخچال بگذارید.

  • سیب زمینی ها را از وسط برش بزنید و در آب و نمک بجوشانید تا بپزند. سپس در حالیکه هنوز گرم هستند با دو قاشق غذاخوری از سس مخلوط کنید.

  • لوبیا سبزها را در آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید و با آب سرد بشورید تا رنگ سبز آنها حفظ شود.

  • تخم مرغ ها را بپزید، پوست آنها را بگیرید و از وسط نصف کنید.

  • لوبیا سفید های پخته را با دو قاشق از سس در یک ظرف مخلوط کنید.

  • سپس لوبیا سبز، سیب زمینی، برش های گوجه فرنگی، و لوبیا سبز را در ظرف مخلوط کرده و سس را روی آن بریزید.

  • روی سالاد تخم مرغ ها و زیتون و برگ های ریحان را بریزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 441 کالری، پروتئین 13.4 گرم، کربوهیدرات 41.2 گرم، فیبر رژیمی 12.6 گرم، قند 4.7 گرم، چربی 26.5 گرم، چربی اشباع 4.4 گرم، کلسترول 131 میلی گرم، کلسیم 118 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 248 میلی گرم، پتاسیم 921 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید