سالاد آسیایی کم کربوهیدرات

یک سالاد با قدرت سیرکنندگی، فیبر، پروتئین و کلسیم بالا

متعلق به دسته های

سالاد آسیایی کم کربوهیدرات

مواد اولیه

 

  • روغن کنجد یا زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • سیر خرد شده: 3 حبه

  • زنجبیل رنده شده: یک تکه دو و نیم سانتیمتری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • سینه مرغ بدون استخوان: 550 گرم

  • کاهو پیچ خرد شده:1 عدد کوچک

  • کلم خرد شده: 250 گرم

  • هویچ رنده شده: 1 عدد بزرگ

  • نخودسبز: 1 لیوان

  • کرفس خرد شده: 2 ساقه

  • خیار خرد شده: 1 عدد

  • پیازچه خرد شده: 2 عدد

  • نعنا خردشده: 2 قاشق غذاخوری

  • گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

  • سس سویا کم نمک: 2 قاشق غذاخوری

  • عسل: 2 قاشق چایخوری

  • لیمو کوچک: 1 عدد

دستور تهیه

  • در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری روغن، سیر، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید. مرغ ها را به این مواد آغشته  کرده و مرغ ها را در کیسه زیپ دار به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • سپس مرغ ها را در تابه گریل، گریل کنید تا پخته شوند.

  • کلم، کاهو، هویچ، نخودسبز، خیار، کرفس، پیازچه، نعنا و گشنیز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • وقتی مرغ ها  خنک شدند. آنها را به قطعات کوچک برش بزنید و به کاسه سبزیجات اضافه کنید.

  • در یک کاسه دیگر، سس سویا، یک قاشق غذاخوری روغن، سس سویا، عسل و آب لیمو را مخلوط کنید و به سالاد بیفزایید.

  • فورا سرو کنید.

نکات

در یک برنامه گیاهخواری می توانید بجای مرغ گریل از توفو استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 333 کالری، پروتئین 40 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 6 گرم، قند 6 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 88 میلی گرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 552 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید