سالاد آسیایی

یک سالاد ترد و شیرین که حس خوبی به شما می دهد

سالاد آسیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

سس

  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری

  • سرکه (ترجیحا برنج): 2 قاشق غذاخوری

  • آب لیمو: از یک لیمو

  • عسل: 1 قاشق غذاخوری

  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری

  • زنجبیل رنده شده: 1 قاشق غذاخوری

  • سیر رنده: 1 حبه

سالاد

  • کلم قرمز نواری خردشده: 4 لیوان

  • هویج رنده شده: 2 عدد

  • خیار نواری خردشده: 1/2 عدد

  • فلفل دلمه قرمز نواری خردشده: 1 عدد

  • انبه خردشده: 1 عدد

  • پیازچه خردشده: 2 عدد

  • بادام هندی خردشده: 1/4 عدد

دستور تهیه

  • مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کنید.

  • برای تهیه سالاد، کلم قرمز را در یک کاسه بریزید و باقی مواد را روی آن بریزید.

  • سس را هم روی سالاد ریخته و مخلوط کنید.

نکات

این سالاد را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 189 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسیم 64 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 269 میلی گرم، پتاسیم 525 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید