1/3 لیوان عسل، یک و نیم قاشق غذاخوری سس سویا، سیر، یک قاشق غذاخوری سرکه، و 1/4 قاشق چایخوری سس قرمز را در یک کاسه مخلوط کنید.
مرغ ها و نیمی از مخلوط عسل را در یک زیپ کیپ مخلوط کنید. در را ببندید و خوب با دست از خارج کیسه مخلوط کنید.
کیسه را به مدت نیم ساعت تا دوساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی سینی فر فویل آلومینیومی بگذارید و روی آن را چرب کنید.
مرغ ها را از کیسه بیرون آورده و روی سینی بگذارید.
هویچ ها را با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید و در طرف دیگر سینی بگذارید.
سینی را 15 دقیقه در فر بگذارید.
بعد از این مدت از فر بیرون آورده، هویچ ها را هم بزنید.
بروکلی ها را با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده و روی مرغ ها و هویچ ها بریزید.
1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل روی همه بریزید.
سینی را به فر برگردانید، 15 تا 20 دقیقه در فر بماند تا سبزیجات نرم شده و مرغ بپزد.
یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یک قاشق چایخوری آب را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند.
مخلوط را با باقیمانده مخلوط عسل که از ابتدا نگه داشته بودید مخلوط کرده روی حرارت متوسط قرار دهید. هم می زنیم تا سس صاف و غلیظ شود.
بعد از آماده شدن مرغ ها و سس ها از مخلوط عسل و نشاسته ذرت روی آن بریزید.
گرم سرو کنید.