دیپ پنیر و گوجه فرنگی کبابی

پیش غذای ساده که گوجه فرنگی طعم طبیعی به آن می دهد

دیپ پنیر و گوجه فرنگی کبابی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی گیلاسی 2 لیوان
  • سیر بدون پوست 2 عدد متوسط
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 1 و نیم لیوان
  • پنیر خامه ای 3 قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد 1 قاشق غذاخوری
  • سس بالزامیک 2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • برگ ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
  • نان باگت تست شده 16 برش

دستور تهیه

  • گوجه فرنگی و سیر را روی یک سینی فر پخت کنید.
  • روی آن ها 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و مخلوط کنید.
  • سینی را به مدت 18 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس اجازه دهید خنک شوند.
  • پنیر فتا، پنیر خامه ای، پودر پیاز و دو قاشق غذاخوری روغن را در غذاساز بریزید و هم بزنید.
  • حبه های سیر را همراه با آبلیمو و آب به مخلوط پنیر اضافه کنید.
  • حدود 20 ثانیه دیگر مخلوط کنید تا ترکیب شده و بافت نرمی بدست آید.
  • مخلوط آماده شده را در ظرف سرو بریزید و روی آن گوجه کبابی، سس بالزامیک، فلفل و یک قاشق روغن باقیمانده را بریزید.
  • روی آن برگ ریحان گذاشته و با رنده پوست لیمو تزئین کنید.
  • با نان باگت تست شده سرو کنید.

نکات

بدون نان باگت برای رژیم کتوژنیک مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/4 لیوان دیپ و دو برش نان باگت): انرژی 190 کالری، چربی 13 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 23 میلی گرم، کربوهیدرات 15 گرم، قند 3 گرم، پروتئین 5 گرم، سدیم 328 میلی گرم، پتاسیم 110 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید