دلمه فلفل و بوقلمون

بوقلمون بدون چربی یک جایگزین نرم و کم چرب برای گوشت چرخ کرده است.

متعلق به دسته های

دلمه فلفل و بوقلمون

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • فلفل دلمه ای سبز بزرگ: 4 عدد
  • روغن مایع: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • پیاز متوسط، خرد شده: 1 عدد
  • سیر، خرد شده: 1 حبه
  • بوقلمون چرخکرده: 450 گرم
  • برنج قهوه ای پخته شده: 1 و نیم لیوان
  • پوره گوجه فرنگی: 1 لیوان
  • جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • انتهای ساقه فلفل دلمه ای را ببرید و دور بریزید. دانه ها را جدا کنید.
  • هشت لیوان آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید و فلفل ها را به مدت 1 دقیقه در آب جوش بگذارید. سپس آبکش کنید و زیر آب سرد سرد خنک کنید. کنار بگذارید.
  • روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند.
  • بوقلمون را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ صورتی خود را از دست بدهد، حدود 2 دقیقه تفت دهید.
  • مخلوط بوقلمون را در یک ظرف دیگر بریزید و با برنج، 1/2 لیوان پوره گوجه فرنگی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • فلفل ها را با مخلوط پر کنید و در یک ظرف بگذارید.
  • 1/2 لیوان سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی فلفل ها بریزید. در ظرف را بگذارید و 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که فلفل ها نرم شوند و مواد پر شده گرم شود، در فر بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 دلمه کافیست. به ازای هردلمه: انرژی 327 کالری؛ پروتئین 25.4 گرم؛ کربوهیدرات 30.8 گرم؛ فیبر رژیمی 5.5 گرم؛ شکر 7.1 گرم؛ چربی 12.3 گرم؛ چربی اشباع شده 2.8 گرم؛ کلسترول 83.9 میلی گرم; ویتامین آ 1016 واحد; ویتامین سی 139 میلی گرم; فولات 39.1 میکروگرم؛ کلسیم 65.1 میلی گرم؛ آهن 3 میلی گرم؛ منیزیم 84.6 میلی گرم؛ پتاسیم 805 میلی گرم؛ سدیم 354.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید