انتهای ساقه فلفل دلمه ای را ببرید و دور بریزید. دانه ها را جدا کنید.
هشت لیوان آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید و فلفل ها را به مدت 1 دقیقه در آب جوش بگذارید. سپس آبکش کنید و زیر آب سرد سرد خنک کنید. کنار بگذارید.
روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند.
بوقلمون را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ صورتی خود را از دست بدهد، حدود 2 دقیقه تفت دهید.
مخلوط بوقلمون را در یک ظرف دیگر بریزید و با برنج، 1/2 لیوان پوره گوجه فرنگی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کنید.
فلفل ها را با مخلوط پر کنید و در یک ظرف بگذارید.
1/2 لیوان سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی فلفل ها بریزید. در ظرف را بگذارید و 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که فلفل ها نرم شوند و مواد پر شده گرم شود، در فر بپزید.