دسر کدوحلوایی ترکی

یک دسر بسیار ساده گیاهی

دسر کدوحلوایی ترکی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوحلوایی تمیز شده: 450 گرم

  • شکر: 3/4 لیوان

  • ارده: 2 قاشق غذاخوری

  • پسته یا گردو: دلخواه

دستور تهیه

  • کدو حلوایی را به قطعات دلخواه برش بزنید. آنها را در یک قابلمه بریزید و بین آنها شکر بریزید.

  • درظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب یا دست کم به مدت 6 ساعت بماند.

  • در طی این مدت کدو از خود آب آزاد میکند پس شمما نیازی به افزودن آب اضافی ندارید.

  • قابلمه کدو را روی حرارت بگذارید. اجازه دهید بجوشد تا کدوها بپزند.

  • سپس بگذارید کدوها سردشود.

  • بعد آنها را در بشقاب ها بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکات

در زمان سرو روی آنها ارده بریزید و با پسته و گردو تزئین کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 125  کالری، پروتئین 1.2 گرم، کربوهیدرات 23.2 گرم، قند 20.3 گرم، چربی 3.8 گرم، سدیم 5.1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید