صفحه اصلی » دسر و میان وعده » دسر کدوحلوایی ترکی
یک دسر بسیار ساده گیاهی
متعلق به دسته های
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
کدوحلوایی تمیز شده: 450 گرم
شکر: 3/4 لیوان
ارده: 2 قاشق غذاخوری
پسته یا گردو: دلخواه
کدو حلوایی را به قطعات دلخواه برش بزنید. آنها را در یک قابلمه بریزید و بین آنها شکر بریزید.
درظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب یا دست کم به مدت 6 ساعت بماند.
در طی این مدت کدو از خود آب آزاد میکند پس شمما نیازی به افزودن آب اضافی ندارید.
قابلمه کدو را روی حرارت بگذارید. اجازه دهید بجوشد تا کدوها بپزند.
سپس بگذارید کدوها سردشود.
بعد آنها را در بشقاب ها بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
در زمان سرو روی آنها ارده بریزید و با پسته و گردو تزئین کنید.
این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 125 کالری، پروتئین 1.2 گرم، کربوهیدرات 23.2 گرم، قند 20.3 گرم، چربی 3.8 گرم، سدیم 5.1 میلی گرم
منبع: