دسر پرتقالی شیر و شکلات

دسر زیبا و ساده

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

مواد داخلی

  • شیر 550 میلی لیتر

  • پودر ژلاتین 7 گرم
  • شکر 35 گرم
  • پرتقال 5 عدد

رویه شکلاتی

  • شیر 550 میلی لیتر
  • شکر 90 گرم
  • پودر ژلاتین 7 گرم
  • پودر کاکائو 15 گرم
  • شکلات تلخ خردشده 140 گرم

دستور تهیه

  • 550 میلی لیتر شیر را با شکر و پودر ژلاتین مخلوط کرده و هم بزنید.
  • سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید.
  • یک قالب 18 در 7 سانتیمتری را آماده کرده 120 میلی لیتر از مخلوط شیر را کف قالب بریزید.
  • اجازه دهید بماند تا سفت شود.
  • باقیمانده مخلوط شیر را روی آب گرم قرار دهید تا سریع سفت نشود.
  • پرتقال ها را پوست بگیرید و روی مخلوط شیر در قالب بچینید.
  • باقیمانده مخلوط شیر را روی پرتقال ها بریزید تا روی آن را کاملا بگیرد.
  • قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  • برای تهیه رویه شکلاتی، 550 میلی لیتر شیر را با شکر، پودر ژلاتین، و پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.
  • روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر ذوب شود.
  • شکلات تلخ را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
  • سپس یک قالب 20 در 9 سانتیمتری را آماده کرده و 160 میلی لیتر از مخلوط رویه را کف آن بریزید.
  • صبر کنید تا خود را بگیرد.
  • قالب قبلی را از یخچال خارج کرده و در یک ظرف برگردانید.
  • سپس آن را در روی لایه شکلاتی قرار دهید.
  • مخلوط رویه شکلاتی را روی آن بریزید به طوری که کاملا روی آن را بپوشاند سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • در ظرف سرو برگردانید و با یک چاقو که روی حرارت گرم کرده اید برش بزنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 7 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 317 گرم، چربی 7.5 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کربوهیدرات 59 گرم، فیبر 2.4 گرم، قند 55 گرم، پروتئین 6.3 گرم، کلسیم 152 میلی گرم، پتاسیم 245 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید