دسر هندوانه

دسر کم کالری و پرپتاسیم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • نعنا تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • رنده پوست و آب دو عدد لیموترش کوچک
  • شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • هندوانه برش خورده: یک کیلو و 350 گرم

دستور تهیه

  • نعنا، رنده پوست لیمو، شکر قهوه ای، و نمک را روی تخته برش کاملا با هم خرد و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
  • خمیر را در یک کاسه کوچک منتقل کرده و آبلیمو را با آن مخلوط کنید.
  • برش های هندوانه را در یک بشقاب قرار داده و از مخلوط نعنا تهیه شده روی آن بریزید.
  • می توانید بشقاب را با برگ های نعنا و برش های لیمو تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 لیوان): انرژی 48 کالری، کربوهیدرات 12 گرم، فیبر 1 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 1 گرم، ویتامین آ 829 واحد، ویتامین سی 13 میلی گرم، فولات 8 میکروگرم، سدیم 83 میلی گرم، پتاسیم 162 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید