دسر نارگیل و بادام

یک دسر پرپروتئین بدون نیاز به پخت و بدون شکر افزوده

متعلق به دسته های

دسر نارگیل و بادام

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر نارگیل 40 گرم
  • آرد بادام 2 قاشق غذاخوری
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین 2 قاشق چایخوری
  • آب کمی
  • ماست 200 گرم
  • شکلات تلخ 150 گرم

دستور تهیه

  • پودر نارگیل، آرد بادام و عسل را مخلوط کنید.
  • ژلاتین را در یک کاسه بریزید، کمی روی آن آب بریزید و اجازه دهید کمی بماند و کمی غلیظ شود.
  • کاسه ژلاتین را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.
  • ماست را در یک کاسه دیگر بریزید و ژلاتین حل شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
  • مخلوط نارگیل را در ماست بریزید و مخلوط کنید.
  • شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • شکلات ها را با کمک قاشق در قالب های نیم دایره بریزید و دیواره ها را با شکلات بپوشانید.
  • در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • برای اینکه لایه دیواره ها کمی ضخیم تر شوند مرحله قبل را یک بار دیگر تکرار کنید.
  • بعد از اینکه دیواره ها خود را گرفتند، مخلوط نارگیل و ماست را در آن ها بریزید و روی آن را صاف کرده و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط نارگیل خود را بگیرد.
  • سپس شکلات ها را از یخچال خارج کرده روی آن ها شکلات بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • در مرحل بعد از قالب خارج کرده و با شکلات سفید ذوب شده روی آن ها را تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 شکلات کافیست. به ازای هر شکلات: انرژی 289 کالری، کربوهیدرات 23.5 گرم، چربی 10.2 گرم، چربی اشباع 7.3 گرم، سدیم 100 میلی گرم، فیبر 2.5 گرم، قند 19.9 گرم، پروتئین 31.9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید