خوروش قارچ گیاهی

یک خوروش گیاهی و کم چرب

متعلق به دسته های

خوروش قارچ گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ خردشده: 4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز زرد خردشده: 1 عدد
  • ساقه کرفس خردشده: 4 عدد
  • هویچ خردشده: 4 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • سیب زمینی خردشده: 2 عدد
  • جو پخته: 1 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 750 گرم
  • عصاره قارچ: 6 لیوان
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • رزماری: 1 قاشق چایخوری
  • برگ بو: 1 عدد
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • لوبیا سبز: 250 گرم

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • قارچ را اضافه کنید و نمک وفلفل بزنید. تفت دهید تا قارچ قهوه ای شود.
  • پیاز، کرفس، و هویچ را اضافه کنید. بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
  • سیب زمینی، جو، گوجه فرنگی، عصاره قارچ، آویشن، رزماری و برگ بو را اضافه کنید.
  • اجازه دهید خوروش بجوشد و دما را کاهش دهید و بگذارید دست کم چهل دقیقه بماند.
  • برگ بو را در این مرحله از خوروش بیرون بیاورید.
  • لوبیاسبز را اضافه کنید.
  • نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به خوروش اضافه کنید تا خوروش غلیظ شود.

نکات

این خوروش را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

از عصاره آماده می توانید برای تهیه 6 لیوان عصاره قارچ استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر کیک: انرژی 272 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 57 گرم، فیبر رژیمی 10 گرم، قند 11 گرم، چربی 3 گرم، کلسیم 137 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 700 میلی گرم، پتاسیم 1113 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید