خوروش سبزیجات هندی

وعده غذایی گیاهی که با ادویه ها خوش طعم تر می شود.

خوروش سبزیجات هندی

مواد اولیه

  • روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری

  • پیاز: 3 عدد بزرگ خرد شده

  • سیر خرد شده: 4 حبه

  • دانه زیره: 1 قاشق چایخوری

  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری

  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری

  • پودردارچین: 1/2 قاشق چایخوری

  • هل: 1/4 قاشق چایخوری

  • فلفل قرمز: 1/8 قاشق چایخوری

  • سیب زمینی خرد شده: 500 گرم

  • آب: 1 و نیم لیوان

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • نخود پخته: 500 گرم

  • گوجه فرنگی خرد شده: 400 گرم

  • هویچ: 500 گرم

  • گشنیز تازه خرد شده: 3/4 لیوان

  • ماست: 3/4 لیوان (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را کمی تفت دهید.

  • سیر را اضافه کنید.

  • دانه زیره، پودر زیره، پودر گشنیز، دارچین، هل و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سیب زمینی ها، آب و نمک را بیفزایید و اجازه دهید بجوشد. در ظرف را بگذارید و ده دقیقه بپزد.

  • نخود، گوجه فرنگی و هویچ را اضافه کنید.

  • دما را کاهش داده و در ظرف را به صورت نیمه ببندید.

  • نصف لیوان دیگر آب در صورت نیاز اضافه کنید.

  • بگذارید 30 تا 35 دقیقه بپزد تا سیب زمینی و هویچ نرم شوند.

  • گشنیز تازه را نیز اضافه کنید.

نکات

در صورت تمایل با ماست سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 7 و نیم لیوان خوروش کافیست. به ازای هر یک و یک چهارم لیوان: انرژی 243 کالری، پروتئین 8.7 گرم، کربوهیدرات 42.7 گرم، فیبر رژیمی 10 گرم، قند 9.5 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 0.6 گرم، ویتامین آ 1217 واحد، ویتامین سی 20 میلی گرم، فولات 65.7 میکروگرم، کلسیم 113.8 میلی گرم، آهن 3.4 میلی گرم، منیزیم 71.8 میلی گرم، سدیم 631 میلی گرم، پتاسیم 971.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید