خوراک بلغور وعدس

یک غذای گیاهی مدیترانه ای که در کنار سالاد سبزیجات با سس لیمو عالی است

خوراک بلغور وعدس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 3 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب: 1 و 1/4 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • عدس پخته: 1 و نیم لیوان
  • بلغور: 2/3 لیوان
  • نعنا تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • ماست: 1/4 لیوان
  • لیمو برش خورده: 1 عدد

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، نمک و پیاز را تفت دهید تا پیاز طلائی شود.
  • سپس دمای شعله را کاهش داده، دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا کمی بپزد و پیاز قهوه ای شود.
  • عدس، بلغور و آب باقیماده را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  • سپس دمای شعله را کاهش دهد و گاهی هم بزنید تا آب جذب شود.
  • دو قاشق غذاخوری نعنا را هم اضافه کنید.
  • با باقیمانده نعنا، ماست و لیمو سرو کنید.

نکات

این غذا را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 لیوان): انرژی 278 کالری، پروتئین 11.6 گرم، کربوهیدرات 43.6 گرم، فیبر رژیمی 11.1 گرم، قند 6.8 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، کلسترول 0.3 میلی گرم، ویتامین آ 241.9 واحد، ویتامین سی 14.4 میلی گرم، فولات 164.9 میکروگرم، کلسیم 91.6 میلی گرم، آهن 3.9 میلی گرم، منیزیم 80.9 میلی گرم، سدیم 315.5 میلی گرم، پتاسیم 580.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید