خمیر پای کلاسیک

این خمیر پای را می توانید با انواع تاپینگ ها استفاده کنید.

متعلق به دسته های

خمیر تارت کلاسیک

مواد اولیه

  • آرد سفید: 1 و 1/4 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره سرد: 1/2 لیوان خرد شده
  • آب سرد: 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

دستور تهیه

  • آرد و نمک را مخلوط کنید.
  • کره را در آرد ریخته و با انگشت مخلوط کنید کنید تا حالت شنی پیدا کند. 
  • آب سرد را نیز اضافه کنید تا خمیر انسجام پیدا کند.
  • خمیر را در یک کیسه پلاستیکی به مدت یکساعت در یخچال بگذارید.
  • بعد از این مدت روی یک سطح آردپاشی شده خمیر را به ضخامت 4 سانتیمتر به قطر 22 سانتیمتر باز کنید و در قالبی بگذارید که کناره های قالب را نیز بپوشاند.

نکات

از این خمیر می توانید در تهیه پای های مختلف که دستور آنها در بخش شیرینی ها آورده شده است استفاده کنید.

از ورز دادن و مخلوط کردن زیاد این خمیر اجتناب کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر یک هشتم این خمیر پای: انرژی 173 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 31 میلی گرم، سدیم 165 میلی گرم، 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید