حلقه پیاز

پیش غذای محبوب

متعلق به دسته های

حلقه پیاز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز زرد حلقه شده باریک: 1 عدد
  • باترمیلک: 1 و نیم لیوان ( برای طرز تهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • آرد: یک و نیم لیوان
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن برای سرخ کردن

دستور تهیه

  • پیازها را به صورت باریک حلقه کرده و 30 دقیقه در آب قرار دهید.
  • باقی مواد را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • حلقه های پیاز را از آب بیرون آورده خشک کنید و در خمیر تهیه شده فرو ببرید.
  • روغن را به دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و حلقه ها را در آن به مدت دو دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 240 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 43 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 6 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 10 میلی گرم، ویتامین آ 202 واحد، سدیم 969 میلی گرم، پتاسیم 222 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید