جودوسر پرک با شکلات و گیلاس

یک صبحانه یا میان وعده کم کالری و کم چرب

جودوسر پرک با شکلات و گیلاس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 3 لیوان

  • عسل یا شیرین کننده کم کالری: 1/4 لیوان

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • دارچین: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • دانه چیا: 2 قاشق غذاخوری

  • شیر یا شیربادام: 1 و 3/4 لیوان

  • گیلاس بدون هسته خردشده: 1 لیوان

  • شکلات خردشده یا چیپس شکلاتی: 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مافین دوازده تایی را چرب کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، جوپرک، عسل، بکینگ پودر، دارچین، نمک و دانه چیا را مخلوط کنید.

  • شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند و جوهای دوسر و دانه چیا شیر را جذب کنند. خمیر غلیظ خواهد بود.

  • گیلاس و چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

  • خمیر را قالب های مافین بریزید و برای 25 دقیقه یا تا زمانی که نسبتا قهوه ای شوند در فر بگذارید.

  • اجازه دهید سرد شود و از قالب جدا کنید. سرو کرده و لذت ببرید.

نکات

می توانید بجای دانه چیا از دانه کتان استفاده  کنید.

در برنامه کتوژنیک، بجای عسل از شیرین کننده کم کالری استفاده کنید.

می توانید آنها را در ظرف های دربسته به مدت 7 روز در یخچال نگهداری کنید.

بهتراست از جودوسر پرک فوری استفاده کنید تا سریع تر نرم شوند.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 124 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 5 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 1 میلی گرم، ویتامین آ 20 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 90 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 150 میلی گرم، پتاسیم 141 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید