توپ پنیر زعفرانی

این میان وعده پنیری را می توانید با عسل یا اسنک ها ترد استفاده کنید.

توپ پنیر زعفرانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کشیده: 1 قاشق چایخوری
  • پنیرخامه ای: 220 گرم
  • پنیرفتا یا صبحانه: 1 و 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • کشمش خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • آبلیمو و زعفران را مخلوط کرده و حدود 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کمی گرم شود.
  • پنیرخامه ای، پنیر فتا، پیازچه، سیر، رنده پوست لیمو و مخلوط آبلیمو و زعفران را مخلوط کنید.
  • یک سلفون را کمی چرب کنید و ترکیب بالا را روی آن قرار دهید و با کمک سلفون آن را به شکل یک توپ در آورید.
  • توپ پنیری را دست کم به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.
  • قبل از سرو توپ را در کشمش خردشده بغلتانید و کمی فشار دهید تا کشمش ها به آن بچسبند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 24 نفر کافیست. به ازای هر نفر (دو قاشق غذاخوری): انرژی 54 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 3 گرم، قند 3 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 9 میلی گرم، ویتامین آ 121 واحد، سدیم 112 میلی گرم،

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید