توپ پروتئینی نارگیلی

میان وعده بدون گلوتن، پروتئینی، بدون نیاز به پخت

متعلق به دسته های

توپ پروتئینی نارگیلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر دانه کتان: 1/3 لیوان
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • کره بادام یا بادام زمینی یا آفتابگردان: 4 قاشق غذاخوری
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • پودر پروتئین شکلاتی: 50 – 60 گرم
  • روغن نارگیل یا کره: 1 – 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: 1/3 لیوان
  • شکلات تلخ خردشده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • پودر دانه کتان و پودر کاکائو را در غذاساز مخلوط کنید.
  • کره بادام یا بادام زمینی، پودر پروتئین، پودر نارگیل، و روغن نارگیل یا کره را اضافه کنید. خوب در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید.
  • مخلوط را در یک کاسه دیگر بریزید و شکلات تلخ خردشده را بیفزایید.
  • خمیر را به شکل یک توپ بزرگ درآورید و در یک کیسه پلاستیکی به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر شکل بگیرد.
  • سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه توپ های کوچک شکل دهید و روی یک کاغذ روغنی قرار داده و به مدت 15 دقیقه در فریزر بگذارید.
  • بعد از این مدت توپ ها را از یخچال خارج کرده و در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.

نکات

این توپ ها را می توانید به مدت دو هفته در یخچال یا دو ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر توپ: انرژی 135 کالری، پروتئین 3.1 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 0.7 گرم، چربی 4.7 گرم، چربی اشباع 2.4 گرم، سدیم 36 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید