توپ های پای سیب

این توپ های انرژی زا و سالم، میان وعده مناسبی برای همه سنین از جمله کودکان است.

متعلق به دسته های

توپ پای سیب

مواد اولیه

  • خرما: 3/4 لیوان خرد شده
  •  جو دوسر پرک: 1/2 لیوان
  • سیب خشک خرد شده: 1/2 لیوان
  • کره بادام یا بادام زمینی: 1/2 لیوان
  • گردو خرد شده: 1/4 لیوان
  • پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گردوها را در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.
  • خرماها را در یک کاسه بریزید و روی آنها آبجوش بریزید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند. سپس آب آنها را دور بریزید.
  • جو دوسر پرک، سیب های خشک، کره بادام یا بادام زمینی، گردو، دارچین و خرما خیس خورده را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
  • از مخلوط 12 توپ (هر کدام حدود 2 قاشق غذاخوری) درست کنید و برای 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکات

این توب ها را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرزی 130 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 14 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 27 میلی گرم، پتاسیم 180 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید