توپ انرژی سیب و کره بادام زمینی

میان وعده با مخلوطی از طعم های عالی و پرپتاسیم

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • خرما را در یک کاسه ریخته و روی آن آب گرم بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا نرم شود.
  • سپس آبکش کرده و روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا خرماها خشک شوند.
  • خرماها را در غذاساز بریزید و پوره کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
  • جودوسر پرک، سیب خشک، سس سیب، کره بادام زمینی، گردو، ادویه پای کدوحلوایی و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.
  • از خمیر به اندازه حدود دو و نیم قاشق غذاخوری برداشته و به شکل توپ در آورید.
  • در صورت تمایل می توانید در این مرحله کمی ادویه پای کدوحلوایی روی آنها بپاشید.
  • سپس به مدت حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

نکات

این توپ ها را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

برای طعم بهتر گردوها، می توانید آن ها را در تابه بدون روغن روی حرارت به مدت 2 تا 4 دقیقه تفت دهید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرژی 123 کالری، چربی5 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 2.5 گرم، فیبر 5 گرم، سدیم 19.5 میلی گرمف پتاسیم 115 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید