تورتیلا آرد گندم

این نان مکزیکی شباهت زیادی به نان لواش دارد و می توانید هروقت که خواستید به آسانی طعم دلپذیر نان گرم را بچشید.

متعلق به دسته های

  • گیاهخواری
تورتیلا آرد گندم

مواد اولیه

  • آرد گندم: 3 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 1/3 لیوان
  • آب گرم: 1 لیوان

دستور تهیه

  • در یک ظرف، آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کنید. 
  • روغن و آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
  • خمیر را در یک سطح آردپاشی شده ورز دهید تا بدست نچسبد.
  • خمیر را به دو قسمت و هر قسمت را به دو قسمت تقسیم کنید و تا اندازه ای ادامه دهید تا 16 قسمت برابر داشته باشید.
  • خمیرها را با یک حوله آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه استراحت کند.
  • تابه یا ظرف پخت نان را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. 
  • سطح کار را آردپاشی کرده و هر تکه خمیر را پهن کنید تا به یک دایره حدودا 16 سانتیمتری تبدیل شود. 
  • هر نان را در تابه قرار دهید و هر طرف را به مدت 30 تا 45 ثانیه بپزید.

نکات

این نان ها به مدت 2 تا 3 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 125 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسیم 19 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 173 میلی گرم، پتاسیم 25 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید