تست پنیر و عسل تند

میان وعده دلپذیر برای همه فصول

متعلق به دسته های

تست پنیر و عسل تند

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عسل: 1/4 لیوان
  • فلفل قرمز تند: 1/2 قاشق چایخوری
  • هل: کمی
  • پنیر خامه ای: 1 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • نان تست سبوس دار یا غله کامل: 4 برش
  • روغن زیتون: 4 قاشق چایخوری
  • آلو یا زردآلو خردشده: 8 عدد کوچک یا 4 عدد متوسط

دستور تهیه

  • عسل، فلفل قرمز و هل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • مخلوط را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و بعد اجازه دهید ده تا 15 دقیقه سرد شود.
  • در پاییز می توانید بجای آلو از سیب یا انجیر استفاده کنید.
  • پنیرخامه ای، رنده پوست لیمو، نمک و یک قاشق از عسل تند را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون را با برس روی یک طرف هر برش نان بمالید.
  • نان ها را از طرف روغن مالی شده در تابه قرار دهید تا تست و طلایی شود.
  • نان ها را برگردانید و طرف دیگر نان ها را هم یک دقیقه تست کنید.
  • یک چهارم لیوان از مخلوط پنیر را روی هر نان تست بمالید و روی آن میوه های خردشده بریزید.
  • روی هر تست حدود 2 قاشق چایخوری عسل تند بریزید.

نکات

می توانید در زمان سرو روی تست ها کمی نمک بپاشید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 تست کافیست. به ازای هر تست: انرژی 360 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 50 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 33 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 825 واحد، ویتامین سی 14 میلی گرم، فولات 15 میکروگرم، کلسیم 159 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 17 میلی گرم، سدیم 263 میلی گرم، پتاسیم 289 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید