تست فرانسوی

یک صبحانه کلاسیک و لذیذ است شامل تکه ای نان که در مخلوط تخم مرغ خوابانده شده و سرخ می شود.

متعلق به دسته های

  • صبحانه
تست فرانسوی

مواد اولیه

  • تخم مرغ: 6 عدد
  • شیر: 1/2 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
  • نان تست: 12 برش

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها را کمی بزنید.
  • سپس شیر، دارچین، وانیل و شکر قهوه ای را اضافه کنید تا هم بزنید.
  • تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن بریزید.
  • هر تکه نان را در مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دو طرف با مخلوط پوشانده شود. 
  • سپس در تابه بگذارید تا هر دو طرف طلائی شوند.
  • فورا سرو کنید.

نکات

می توانید این تست ها را با هر میوه ای که مایلید میل کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 تست کافیست. به ازای هر تست: انرژی 118 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر رژیمی 1.5 گرم، قند 3.5 گرم، چربی 3.5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 83 میلی گرم، ویتامین آ 136 واحد، ویتامین سی 0.5 میلی گرم، کلسیم 65 میلی گرم، سدیم 180 میلی گرم، پتاسیم 97 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید