تره فرنگی کنجدی

پیش غذا غنی از ویتامین K و منگنز

تره فرنگی کنجدی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تره فرنگی بزرگ: 2 عدد
  • عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ: 1 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ و عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع (ترجیحا کنجد): 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • دانه کنجد: کمی

دستور تهیه

  • ریشه و بخش تیره تره فرنگی ها را جدا کنید.
  • باقی تره فرنگی را از وسط به صورت طولی نصف کنید.
  • عصاره مرغ یا سبزیجات، شکر قهوه ای، سس سویا را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • روغن را روی حرارت قرار دهید. تره فرنگی ها را از قسمت برش خورده در روغن قرار دهید. دو تا پنج دقیقه روی حرارت بماند تا تره فرنگی شروع به قهوه ای شدن کند.
  • مخلوط عصاره را در اطراف تره فرنگی ها بریزید و اجازه دهید بجوشد.
  • سپس دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید بماند تا تره فرنگی ها نرم شده و مایع تبخیر شود.
  • سپس از روی حرارت برداشته و تره فرنگی ها را از تابه خارج کنید.
  • کره را در همان تابه بریزید و مخلوط سس باقیمانده و کره را روی تره فرنگی ها بریزید.
  • مقداری کنجد روی آنها بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 97 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 5 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، ویتامین آ 557 واحد، ویتامین سی 3 میلی گرم، فولات 20 میکروگرم، کلسیم 25 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 17 میلی گرم، سدیم 378 میلی گرم، پتاسیم 121 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید