تخم مرغ اسکرامبل زردچوبه ای

صبح را با یک صبحانه کم کربوهیدرات و پرپروتئین آغاز کنید.

تخم مرغ اسکرامبل زردچوبه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  • شیر بادام یا هر شیر دلخواه: 1/2 لیوان
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • پودر زیره: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • تخم مرغ، شیر، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل را مخلوط کرده و هم بزنید.
  • مخلوط را در یک سینی فر چرب شده بریزید.
  • سینی را به مدت ده تا دوازده دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا تخم مرغ ها شروع به بسته شدن کنند.
  • سینی را از فر خارج کرده و تخم مرغ ها را هم بزنید و مجدد به فر برگردانید و هشت دقیقه دیگر بپزید تا تخم مرغ ها پخته شوند.
  • سینی را از فر خارج کرده و مجدد هم بزنید.
  • این تخم مرغ ها را می توانید با گشنیز، فلفل دلمه یا هر رویه دلخواه دیگر مصرف کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 150 کالری، کربوهیدرات 1.3 گرم، چربی 9.9 گرم، چربی اشباع 3.1 گرم، قند 0.4 گرم، فیبر 0.1 گرم، پروتئین 12.8 گرم، سدیم 192 میلی گرم، کلسترول 372 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید