سفیده ها را با نمک در یک کاسه بریزید و با همزن تمیز خوب هم بزنید تا پف کند و وقتی کاسه را برمی گردانید از کاسه نریزد.
پنیر پارمسان و پیازچه را آرام در سفیده ها بریزید.
از سفیده ها به اندازه یک چهارم لیوان بردارید و روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بریزید.
وسط آن با پشت قاشق یک فرورفتگی درست کنید.
سینی را در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا سفیده ها شروع به تغییر رنگ کنند و کمی قهوه ای شوند. سپس از فرخارج کنید و داخل هرکدام یک زرده قرار دهید و دوباره سینی را به فر بگردانید و به مدت سه تا پنج دقیقه دیگر بپزید تا زرده ها پخته شوند.