تخم مرغ ابری

صبحانه کم کالری، پرپروتئین

تخم مرغ ابری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • پنیر پارمسان ریزرنده شده: 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • فلفل: کمی

دستور تهیه

  • زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
  • سفیده ها را با نمک در یک کاسه بریزید و با همزن تمیز خوب هم بزنید تا پف کند و وقتی کاسه را برمی گردانید از کاسه نریزد.
  • پنیر پارمسان و پیازچه را آرام در سفیده ها بریزید.
  • از سفیده ها به اندازه یک چهارم لیوان بردارید و روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بریزید.
  • وسط آن با پشت قاشق یک فرورفتگی درست کنید.
  • سینی را در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا سفیده ها شروع به تغییر رنگ کنند و کمی قهوه ای شوند. سپس از فرخارج کنید و داخل هرکدام یک زرده قرار دهید و دوباره سینی را به فر بگردانید و به مدت سه تا پنج دقیقه دیگر بپزید تا زرده ها پخته شوند.
  • بعد از پخت روی آن فلفل بپاشید و سرو کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 تخم مرغ ابری کافیست. به ازای هر تخم مرغ: انرژی 94 کالری، پروتئین 7.8 گرم، کربوهیدرات 1.4 گرم، فیبر رژیمی 0.1 گرم، قند 0.3 گرم، چربی 6.2 گرم، چربی اشباع 2.3 گرم، کلسترول 190.3 میلی گرم، ویتامین آ 356.5 واحد، ویتامین سی 0.7 میلی گرم، فولات 26.2 میکروگرم، کلسیم 73.7 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 8.6 میلی گرم، سدیم 198.1 میلی گرم، پتاسیم 89.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید