صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سالاد » تبوله جعفری
یک سالاد کم کالری که میتواند یک وعده غذایی اصلی باشد
متعلق به دسته های
دیابت
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
آب و بلغور را در یک ظرف روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف را بگذارید تا آب کاملا جذب شود و بلغور نرم شود. اگر باز آب باقی مانده بود دور بریزید.
سپس بلغور پخته را در یک کاسه دیگر بریزید و اجازه دهید پانزده دقیقه سرد شود.
آبلیمو، روغن، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، خیاز و پیازچه را به بلغور اضافه کنید.
سس را هم روی آنها بریزید و خوب مخلوط کنید.
این سالاد را می توانید در دمای اتاق سرو کنید یا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( یک لیوان): انرژی 162 کالری، پروتئین 4.3 گرم، کربوهیدرات 21.2 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 3.2 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ 3451 واحد، ویتامین سی 59.1 میلی گرم، فولات 83.7 میکروگرم، کلسیم 84.4 میلی گرم، آهن 3.5 میلی گرم، منیزیم 63.4 میلی گرم، سدیم 175 میلی گرم، پتاسیم 522 میلی گرم
منبع: