تبوله جعفری

یک سالاد کم کالری که میتواند یک وعده غذایی اصلی باشد

متعلق به دسته های

تبوله جعفری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خیار کوچک خردشده: 1 عدد
  • پیازچه خردشده: 4 عدد
  • آب: 1 لیوان
  • بلغور جو یا گندم: 1/2 لیوان
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده” 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • نعنا تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 2 عدد
  • فلفل: به مقدار کافی
  • جعفری تازه خردشده: 2 لیوان

دستور تهیه

آب و بلغور را در یک ظرف روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف را بگذارید تا آب کاملا جذب شود و بلغور نرم شود. اگر باز آب باقی مانده بود دور بریزید.

سپس بلغور پخته را در یک کاسه دیگر بریزید و اجازه دهید پانزده دقیقه سرد شود.

آبلیمو، روغن، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، خیاز و پیازچه را به بلغور اضافه کنید.

سس را هم روی آنها بریزید و خوب مخلوط کنید.

نکات

این سالاد را می توانید در دمای اتاق سرو کنید یا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( یک لیوان): انرژی 162 کالری، پروتئین 4.3 گرم، کربوهیدرات 21.2 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 3.2 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ 3451 واحد، ویتامین سی 59.1 میلی گرم، فولات 83.7 میکروگرم، کلسیم 84.4 میلی گرم، آهن 3.5 میلی گرم، منیزیم 63.4 میلی گرم، سدیم 175 میلی گرم، پتاسیم 522 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید