تبوله

یک سالاد کلاسیک مدیترانه ای

تبوله

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بلغور: 1/4 لیوان
  • جعفری تازه خردشده: 2 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 3 عدد بزرگ
  • پیاز کوچک خردشده: 1 عدد
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • برگ نعنا تازه خردشده: 5 عدد
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • بلغور را بپزید و اجازه دهید سرد شود.
  • باقیمانده مواد را به بلغور اضافه کنید.
  • اگر لازم بود اجازه دهید قبل از سرو سرد شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 2/3 لیوان): انرژی 100 کالری، چربی 7 گرم، سدیم 164 میلی گرم، کربوهیدرات 9 گرم، قند 3 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، پروتئین 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید