دسته‌ها
دیابت کم کالری ناهار/شام ورزشی

تاکو مرغ کبابی با سالاد کلم قرمز

تاکو مرغ کبابی با سالاد کلم قرمز

یک غذای کم کالری و پرپروتئین

متعلق به دسته های

تاکو مرغ کبابی با سالاد کلم قرمز

مواد اولیه

  • ماست یونانی کم چر: 1/3 لیوان

  • شکر: 1 قاشق غذاخوری

  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

  • سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

  • سس تند: کمی

  • کلم قرمز خرد شده: 2 لیوان

  • سینه مرغ پخته ریش شده: 2 لیوان

  • سس باربیکیو: 1/3 لیوان

  • نان لواش: 8 برش

دستور تهیه

  • ماست، شکر، آبلیمو، سرکه، نمک، فلفل و سس تند را در یک ظرف مخلوط کرده سپس کلم را به آن بیفزایید.

  • مرغ و سس باربیکیو را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید و به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

  • نان ها را به صورت دایره با قطر 15 سانتیمتر برش بزنید. حدود یک چهارم لیوان از مرغ  در نان ها قرار دهید.

  • روی هر کدام سه قاشق غذاخوری از مخلوط کلم بریزید.

نکات

می توانید با گشنیز تزئین کنید.

در دستور سنتی این غذا از نان تورتیلا ذرت استفاده می شود.

این سالاد کلم را می توانید در ساندویچ های دیگر هم استفاده کنید.

می توانید با مرغ کبابی باقیمانده در یخچال این ساندویچ خوشمزه را آماده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 عدد تاکو): انرژی 275 کالری، پروتئین 26.2 گرم، کربوهیدرات 30.8 گرم، فیبر رژیمی 2.8 گرم، قند 7.2 گرم، چربی 4.1 گرم، چربی اشباع 0.7 گرم، کلسترول 60.4 میلی گرم، ویتامین آ 557.3 واحد، ویتامین سی 21.5 میلی گرم، فولات 11.2 میکروگرم، کلسیم 57.8 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 28.6 میلی گرم، سدیم 661.5 میلی گرم، پتاسیم 299.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *