تاکو ماهی

سرشار از طعم با سس لیمو و گشنیز

متعلق به دسته های

تاکو ماهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: از یک لیمو
  • پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری (برای طرز تهیه پودرچیلی خانگی کلیک کنید)
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • ماهی کاد یا هر ماهی سفید دیگر: 280 تا 420 گرم
  • نان لواش یا تورتیلا: برای سرو

سس

  • روغن مایع:1/4 لیوان
  • آب: 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • گشنیز: 1/2 لیوان
  • سیر: 1 تا 2 حبه
  • آبلیمو: آب دو لیمو
  • خامه ترش یا ماست یونانی: 1/2 لیوان
  • نمک: کمی
  • کلم: برای سرو

دستور تهیه

  • کره، آبلیمو، پودر چیلی، پودر سیر، و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • مخلوط را روی ماهی بریزید.
  • ماهی را به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
  • مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و ماهی ها را همراه نان لواش، سس و کلم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 3 تاکو ماهی کافیست. به ازای هر تاکو: انرژی 334 کالری، پروتئین 28.5 گرم، کربوهیدرات 27.1 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 0.8 گرم، چربی 13.6 گرم، کلسترول 95.7 میلی گرم، ویتامین آ 110.7 واحد، ویتامین سی 3.1 میلی گرم، آهن 1.1 میلی گرم، سدیم 595.4 میلی گرم، پتاسیم 610.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید