تارت سیب مدل رز

تارت خوش طعم و زیبا

متعلق به دسته های

تارت سیب مدل رز

مواد اولیه

کراست تارت سیب:

  • آرد: 1 و نیم لیوان

  • شکر: 1/4 لیوان

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

  • کره: 1/2 لیوان

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • خامه: 1/3 لیوان

فیلینگ تارت سیب:

  • سیب: نیم کیلوگرم

  • شکر: 1/4 لیوان

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • کره: 1 و نیم قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قالب مناسب تارت را چرب کنید.

  • برای تهیه کراست، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.

  • کره را به قطعات کوچک برش بزنید و در مخلوط آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.

  • در یک کاسه دیگر تخم مرغ را با یک چنگال بزنیدو با خامه مخلوط کنید.

  • مخلوط تخم مرغ و خامه را به مخلوط آرد اضافه کنید. بیش از حد مخلوط نکنید.

  • خمیر را در قالب پهن کنید به طوری که از لبه ها هم بالا بیاید.

  • سیب ها را پوست گرفته و برش باریک بزنید. دارچین و شکر را روی سیب ها بریزید و مخلوط کنید.

  • سیب ها را از خارج به داخل بچینید و کمی آنها را روی هم قرار دهید (مانند شکل).

  • کره را خرد کرده و در آخر روی تارت قرار دهید و تارت را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.

نکات

آب باقیمانده از سیب ها را در تارت نریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش تارت کافیست. به ازای هر برش: انرژی 328 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 18 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 70 میلی گرم، ویتامین آ 625 واحد، ویتامین سی 2.6 میلی گرم، کلسیم 77 میلی گرم، سدیم 88 میلی گرم، پتاسیم 227 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید