فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب مناسب تارت را چرب کنید.
برای تهیه کراست، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
کره را به قطعات کوچک برش بزنید و در مخلوط آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.
در یک کاسه دیگر تخم مرغ را با یک چنگال بزنیدو با خامه مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ و خامه را به مخلوط آرد اضافه کنید. بیش از حد مخلوط نکنید.
خمیر را در قالب پهن کنید به طوری که از لبه ها هم بالا بیاید.
سیب ها را پوست گرفته و برش باریک بزنید. دارچین و شکر را روی سیب ها بریزید و مخلوط کنید.
سیب ها را از خارج به داخل بچینید و کمی آنها را روی هم قرار دهید (مانند شکل).
کره را خرد کرده و در آخر روی تارت قرار دهید و تارت را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.