تارت جو دوسر پرک و شکلات

یک تارت کم کالری، سریع و سالم

تارت جوپرک و شکلات

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 1 لیوان

  • بادام: 1/2 لیوان

  • عسل: 2 قاشق غذاخوری

  • روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

  • موز: 100 گرم

  • شکلات: 80 گرم

  • آب یا اسپرسو: 40 میلی لیتر

دستور تهیه

  • جو دوسر پرک و بادام را در غذاساز کاملا پوره کنید.

  • پودر کاکائو را اضافه کنید.

  • عسل و روغن نارگیل یا کره ذوب شده را نیز بیفزایید و هم بزنید تا شبیه خمیر شود.

  • خمیر را در ظرف گرد پهن کنید و کمی از لبه ها بالا بیاورید.

  • نصف موز را کنار بگذارید. باقی موزها را برش بزنید و روی خمیر جو دوسر پرک بچینید.

  • شکلات را ذوب کنید و روی نصف موز کنار گذاشته بریزید و با گوشتکوب یا چنگال خوب مخلوط کنید.

  • اسپرسو را نیز به مخلوط شکلات و موز اضافه کنید و روی تارت بریزید.

  • روی تارت را با میوه های دلخواه تزئین کنید.

  • تارت آماده را یکساعت در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 244 کالری، پروتئین 4.7 گرم، کربوهیدرات 28.4 گرم، فیبر رژیمی 3.3 گرم، قند 15.1 گرم، چربی 13.4 گرم، چربی اشباع 7.2 گرم، کلسترول 3 میلی گرم، کلسیم 55 میلی گرم، سدیم 12 میلی گرم، پتاسیم 220 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید