بیسکویت گل کلم و چدار

میان وعده های بدون گلوتن و کم کربوهیدرات

بیسکویت گل کلم و چدار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم خردشده: 7 لیوان
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان به علاوه 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • تره خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • گل کلم، و سیر را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • مواد را در یک ظرف مناسب مایکروویو بریزید و در آن را بپوشانید و 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
  • سپس اجازه دهید کمی سرد شود بعد مواد را در یک پارچه آشپزخانه بریزید و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
  • مواد را در یک ظرف بریزید و یک لیوان پنیر، تخم مرغ، تره، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید.
  • یک سوم لیوان از مواد را به شکل دایره هایی با قطر 5 سانتیمتری در بیاورید و روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد بگذارید. بین بیسکویت ها دو سانتیمتر فاصله بگذارید.
  • روی هرکدام کمی پنیر بپاشید.
  • سینی فر را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن کمی قهوه ای شود.  

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 بیسکویت کافیست. به ازای هر بیسکویت: انرژی 108 کالری، پروتئین 6.9 گرم، کربوهیدرات 5.9 گرم، فیبر رژیمی 1.8 گرم، قند 1.8 گرم، چربی 6.7 گرم، چربی اشباع 3.5 گرم، کلسترول 62.2 میلی گرم، ویتامین آ 313.9 واحد، ویتامین سی 41.8 میلی گرم، فولات 59.9 میکروگرم، کلسیم 140.7 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 19.1 میلی گرم، سدیم 183.5 میلی گرم، پتاسیم 288.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید