پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان به علاوه 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
تره خردشده: 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
دستور تهیه
گل کلم، و سیر را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
مواد را در یک ظرف مناسب مایکروویو بریزید و در آن را بپوشانید و 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
سپس اجازه دهید کمی سرد شود بعد مواد را در یک پارچه آشپزخانه بریزید و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
مواد را در یک ظرف بریزید و یک لیوان پنیر، تخم مرغ، تره، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید.
یک سوم لیوان از مواد را به شکل دایره هایی با قطر 5 سانتیمتری در بیاورید و روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد بگذارید. بین بیسکویت ها دو سانتیمتر فاصله بگذارید.
روی هرکدام کمی پنیر بپاشید.
سینی فر را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن کمی قهوه ای شود.