ارده، 1/4 لیوان آب را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید. آبلیمو، سیر خردشده، زیره و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سس شما آماده است.
لوبیا سبز را برش بزنید.
بروکلی را هم خرد کنید.
مرغ را با 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مزه دار کنید.
روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ ها را اضافه کنید. تفت دهید تا کاملا مرغ ها پخته شوند.
مرغ ها را از تابه خارج کنید.
مقدار دیگری روغن به تابه اضافه کرده، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.
حبه های سیر برش خرده را بیفزایید.
بروکلی و لوبیا سبز را افزوده و کمی تفت دهید. کلم سفید را اضافه کنید به همراه 2 قاشق غذاخوری آب.
در ظرف را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات بپزند.
مرغ ها را برش بزنید.
برای سرو غذا، برنج و سبزیجات را بین 4 ظرف تقسیم کنید. روی هر کدام چند برش مرغ بچینید.
روی آن ها سس و گشنیز خرد شده بریزید.