بستنی یخی هندوانه

بستنی بدون نیاز به دستگاه

متعلق به دسته های

بستنی یخی هندوانه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 3/4 لیوان
  • شکر: 1/2 لیوان
  • هندوانه خردشده: 6 لیوان
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد تا شکر حل شود.
  • دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید 5 دقیقه روی حرارت بماند.
  • سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق حدود 45 دقیقه خنک شود.
  • در ظرف را گذاشته و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • هندوانه و آبلیمو را در غذاساز بریزید و پوره کنید. اگر نیاز بود پوره را از صافی عبور دهید تا تخمه ها جدا شوند.
  • شربت آماده شده را به پوره هندوانه بیفزایید.
  • مخلوط را در یک ظرف مناسب بریزید و حدود 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • بعد از این مدت از فریزر خارج کرده و هم بزنید و مجدد به فریزر برگردانید.
  • هر 20 دقیقه اینکار را تکرار کنید تا تمام آب هندوانه یخ بزنید.

نکات

بهتر است این بستنی را در ظرف هایی که چند دقیقه آنها را در فریزر قرار داده و سرد شده اند سرو کنید.

این بستنی را می توانید تا دو روز در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 لیوان بستنی کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان: انرژی 56 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، قند 13 گرم، ویتامین سی 7 میلی گرم، ویتامین آ 434 واحد، فولات 3 میکروگرم، کلسیم 6 میلی گرم، منیزیم 8 میلی گرم، پتاسیم 88 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید